POSIE X SKØN; NATURAL BEAUTY IN ITS PUREST FORM

Maak kennis met SKØN, Posie's allereerste guest brand. Natuurlijk, vegan en vol met de beste ingrediënten! SKØN gelooft in natuurlijke schoonheid in haar puurste vorm en creëert producten waarmee je dit kunt laten zien. SKØN is in pop-up vorm bij Posie verkrijgbaar t/m zondag 23 februari! Benieuwd geworden naar dit merk? Lees dan snel verder! Meteen shoppen? Klik dan HIER!

Het gezicht achter het merk

Gisele maakt niet alleen hele fijne producten, maar heeft ook een mooi verhaal. SKØN is namelijk ontstaan om natuurlijke schoonheid aan te moedigen. Om ieder individu zijn of haar unieke karakteristieken vieren in plaats van veranderen, vergroten en/of verkleinen. Gisele: "zelf ben ik een vluchteling uit Iran en heb ik jarenlang alles gedaan om op mijn Nederlandse vriendjes te lijken. 10 jaar geleden ging ik een asielzoekerscentrum vrijwilligerswerk doen en merkte dat alle jonge mensen om mij heen hetzelfde deden. Terwijl ik vond dat zij er prachtig uitzagen. Op dat moment heb ik er voor gekozen om me te verdiepen in self care en natuurlijke ingrediënten." SKØN streeft naar meer diversiteit in de beauty industrie, en een gezonder zelfbeeld bij mensen wereldwijd.

En die crèmes, hoe zit dat precies?

Less is more bij Posie en daar sluit SKØN geweldig bij aan. Bij SKØN vind je twee moisturizers; Rich & Light. Beide kun je zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken als dagcrème. Beide crèmes hebben een heerlijke geur van lavendel en citrus, werken anti-aging, en verminderen eventuele onzuiverheden en roodheid. Daarnaast hydrateren en voeden ze de huid. De Rich Moisturizer is er speciaal voor de droge huid, de Light Moisturizer is er voor de vette huid. Bij beide is rekening gehouden met het huidtype; de Light Moisturizer laat geen vette laag achter op de vette huid, terwijl de Rich Moisturizer juist wat vetter is voor de droge huid. Je shopt ze HIER!

Tot de laatste druppel

Het fijne aan deze moisturizers is dat ze verpakt zijn in aluminium tubes! Je kunt daardoor eenvoudig het product uit de tube knijpen en hebt geen verspilling, doordat je de tube volledig plat kunt maken. 

Benieuwd geworden?

Je shopt SKØN de komende twee weken in de webshop van Posie! De producten worden door ons geleverd en kunnen dus ook gecombineerd worden met andere merken. Je hebt t/m 23-02 om te shoppen, dus wees er snel bij!

Shop now