Sample Service

Het kan soms lastig zijn om te bepalen of producten bij jouw huid passen, en of ze aan je wensen voldoen. Daarom heeft Posie een Sample Service! Bij ons kun je van bijna alle producten in het assortiment samples bestellen om te proberen. Meer weten? Lees dan snel verder!

Dit is hoe het werkt

Samples bestellen is heel eenvoudig, maar we hebben de stappen even voor je op een rijtje gezet!

  • Ga naar de productpagina van het product waar je interesse in hebt!
  • Klik op "size", als het goed is krijg je dan verschillende maten te zien waaronder een sample. Als sample niet als optie weergegeven word is deze niet beschikbaar!
  • Voeg het sample toe aan je winkelmandje, je betaald altijd €3.95 per sample!

We proberen van zoveel mogelijk producten samples online te zetten. Samples hebben een vaste prijs van €3.95, daarvoor krijg je - afhankelijk van het soort product - altijd een plastic potje of glazen flesje waarmee je het product kunt testen. We labelen de samples zodat je precies weet wat je aan het testen bent.  

Persoonlijk productadvies

Heb je geen idee welke producten überhaupt bij jou passen? Dan kunnen wij je voorzien van persoonlijk productadvies. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Indien je hier interesse in hebt vragen we je om contact met ons op te nemen via Instagram of onze mail en ons een omschrijving te geven van je huid. Welk huidtype heb je (als je dit weet)? Heb je last van bijvoorbeeld onzuiverheden, fijne lijntjes, eczeem of roodheid? Wat voor soort product ben je naar opzoek? Stuur eventueel een of meerdere foto's mee van je huid. Dan stellen wij een routine voor je samen. Dat doen we heel graag, dus aarzel vooral niet om een berichtje te sturen! Als je liever direct een persoonlijk routine advies wilt kun je ook de Skin Quiz doen op de website.

 

Shop now