Sample Service

Het kan soms lastig zijn om te bepalen of producten bij jouw huid passen, en of ze aan je wensen voldoen. Daarom heeft Posie een Sample Service! Bij ons kun je van een groot deel van het assortiment samples bestellen om te proberen. Daarnaast kun je door middel van het Posie Rewards Program sparen voor gratis samples. Meer weten? Lees dan snel verder!

 

Dit is hoe het werkt

We proberen van zoveel mogelijk producten samples online te zetten. De samples vind je op de productpagina's onder het "Size" selectiemenu. Samples hebben een vaste prijs van €3.95, daarvoor krijg je - afhankelijk van het soort product - altijd een plastic potje of glazen flesje (verpakking van een parfum sample) waarmee je het product meerdere dagen kunt testen. We labelen de samples zodat je precies weet wat je aan het testen bent. We verpakken de samples feestelijk in een zakje met een Thank You Card en wat jasmijnthee die je kunt zetten terwijl je jouw samples aan het testen bent. Maak er een self care moment van! 

 

Persoonlijk productadvies

Heb je geen idee welke producten überhaupt bij jou passen? Dan kunnen wij je voorzien van persoonlijk productadvies. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Indien je hier interesse in hebt vragen we je om contact met ons op te nemen via Instagram of onze mail en ons een omschrijving te geven van je huid. Welk huidtype heb je (als je dit weet)? Heb je last van bijvoorbeeld onzuiverheden of roodheid? Wat voor soort product ben je naar opzoek? Stuur eventueel een of meerdere foto's mee van je huid. Dan stellen wij een routine voor je samen. Dat doen we heel graag, dus aarzel vooral niet om een berichtje te sturen!

 

Gratis samples sparen

Het is natuurlijk niet zo dat we nooit een gratis sample bij de bestellingen doen! Je kunt zelfs voor gratis samples sparen met ons Posie Rewards Program (meer lezen doe je HIER). Door lid te worden van de Posie Community kun je bij elke aankoop punten sparen. Deze punten kun je vervolgens inwisselen voor gratis samples, free shipping of kortingscodes. Het Rewards Program is helemaal gratis, het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en in te loggen op dit account wanneer je een bestelling plaatst!

 

FOTO: EVA BOURS FOTOGRAFIE

Shop now