Doorgaan naar inhoud
Altijd binnen 2 werkdagen verzonden! | Gratis sample bij iedere full size bestelling! | Gratis verzending vanaf €100 in NL en €120 in BE!
Altijd binnen 2 werkdagen verzonden! | Gratis sample bij iedere full size bestelling! | Gratis verzending vanaf €100 in NL en €120 in BE!

About

Posie is hét nieuwe online platform gevuld met Clean, Honest & Effortless beauty, waar je de tofste internationale Indie Brands shopt en je laat inspireren. Met Posie maak ik de switch naar Clean Beauty simpeler, en help ik jou met het creëren van een skin care routine zonder toxins! Skin care hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn, en hoeft zeker geen uur van je dag in beslag te nemen met ingrediënten waar je niets van begrijpt. 
Posie is Engels voor een bloem of boeket en is een verwijzing naar mijn jeugd, waarin ik opgroeide tussen de natuur. Ik woon midden in de Overbetuwe en woon al mijn hele leven naast de bloemisterij/tuincentrum van mijn ouders, mijn grootste inspiratiebron om zelf ook ondernemer te worden! Daarnaast staat de verwijzing natuurlijk symbool voor natuurlijke huidverzorging!
   
Als jong meisje was ik al gefascineerd door alles wat met beauty te maken had. Als tiener vond ik altijd wel een manier om niet in Nederland te verkrijgen beauty producten hierheen te halen. Ik wilde altijd producten hebben die mijn vriendinnen nog niet kenden, en wilde constant weer iets nieuws ontdekken en proberen! Vernieuwing en creativiteit zijn voor mij heel belangrijk, ik wil jou telkens verrassen met merken en producten die je nog niet kende en die nog niet op iedere straathoek te koop zijn. Er is namelijk nog zoveel moois te ontdekken op het gebied van skin care, en met Posie haal ik deze ontdekkingen naar Nederland. Van een groot deel van de merken in de shop is Posie dan ook het allereerste en enige verkooppunt!
    
Love, Demi