Doorgaan naar inhoud
Binnen 1-3 werkdagen verzonden! | Hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Klik HIER voor een gratis productadvies op maat met ons Beauty Consult!
Binnen 1-3 werkdagen verzonden! | Hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Klik HIER voor een gratis productadvies op maat met ons Beauty Consult!

Alles over Posie!

Bij Posie vind je het allerbeste van Clean Beauty, oftewel beauty zonder rotzooi! Producten vol natuurlijke ingrediënten, en helemaal zonder de schadelijke stoffen die je veel te vaak tegenkomt in cosmetica. Mijn naam is Demi, en met Posie wil ik jouw overstap naar Clean Beauty zo makkelijk mogelijk maken voor je. Het hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn, daarom draait alles bij Posie om service! Naast het GRATIS Beauty Consult waar je binnen 24 - 48 uur een productadvies op maat ontvangt, kun je me iedere dag een berichtje sturen met vragen. Hoe dan ook help ik je op weg met jouw zoektocht naar de beste natuurlijke beauty producten!
 
Voor Posie selecteer ik de fijnste beauty producten met de hand, bij kleine merken van over de hele wereld! Waar de producten vaak nog met de hand gemaakt worden, en waar hoe dan ook de passie en liefde voor kwalitatieve natuurlijke ingrediënten voorop staat. Ik hoop dat je die liefde en luxe ook ervaart als je de producten gebruikt!
  
Als jong meisje was ik al gefascineerd door alles wat met beauty te maken had, en dan vooral de producten die je in Nederland niet kon kopen. Dan vond ik altijd wel weer een manier, soms zelfs via postbussen in Amerika, om die producten die mijn vriendinnen nog niet kenden hierheen te halen. Ik wilde namelijk constant iets nieuws ontdekken en proberen!
 
Met Posie haal ik mijn ontdekkingen nu naar Nederland, zodat jij er net zoveel plezier van kunt hebben. Er is namelijk nog zoveel moois te ontdekken op het gebied van Clean Beauty! Van veel van mijn merken is Posie dan ook het allereerste (en vaak nog steeds enige!) verkooppunt, en op dat unieke assortiment ben ik behoorlijk trots!
 
Mijn motto met Posie is: de service van een fysieke winkel, het het gemak van een webshop! Persoonlijk advies en betrokkenheid staan voorop, iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen wensen als het aankomt op cosmetica. Samen kijken we naar de oorzaken van je klachten (komt je acne bijvoorbeeld door je hormonen?) en gaan we opzoek naar de beste cosmetica voor jou plus tips om vanbinnen aan de slag te gaan. En dat allemaal vanuit het comfort en gemak van je eigen huis, deze service krijg je namelijk gewoon online! 
 
Ben je benieuwd geworden naar Posie? Ik help je met liefde in jouw zoektocht naar de juiste cosmetica. Vul gerust een gratis en vrijblijvend Beauty Consult in, of ontdek de producten online zelf. Hoe dan ook hoop ik je snel blij te mogen maken met de producten die ik met liefde heb uitgekozen voor Posie!
 
 
Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS