Heb je vragen over onze producten, services of iets anders? Dan kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier en kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Je kunt Posie daarnaast via Instagram bereiken (@posieskin) voor korte vragen of advies, of direct mailen op info@posie.nl. Ik doe mijn best om alle berichten zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.

Ik hoop natuurlijk dat al mijn klanten gelukkig zijn met hun aankopen, maar mocht je toch een klacht hebben kun je die ook via onderstaand contactformulier met mij delen of via info@posie.nl. Klachten via Instagram worden niet in behandeling genomen om te voorkomen dat we een bericht over het hoofd zien. Ik vind jouw tevredenheid heel belangrijk en ga graag samen op zoek naar een passende oplossing.

info@posie.nl

@posieskin 

Hoogsestraat 8

6675BJ, Valburg

Nederland

Heb je interesse om over Posie te schrijven? Dat vind ik alleen maar leuk! Ik ben altijd bereikbaar voor vragen, en stuur je me even een linkje of een foto zodra het online staat? :) Mocht je gebruik willen maken van onze fotografie, wil je dan wel zo vriendelijk zijn om - indien de foto die jij wilt gebruiken een copyrightmelding bevat - deze zichtbaar te laten?