ONZE PRODUCTEN

Hoe weet ik welk product geschikt is voor mij?

We snappen heel goed dat het lastig kan zijn om een keuze te maken tussen producten. Als je direct advies wilt kun je de Skin Quiz doen op onze website, dan krijg je binnen een paar minuten een productadvies te zien. Als je iets meer informatie wilt, of liever wilt dat we je persoonlijk adviseren, kun je ons mailen op info@posie.nl of een DM sturen via Instagram naar @posieskin. Het advies is vrijblijvend! En wil je het product eerst testen? Bestel dan een sample via de website.

ORDERS & VERZENDING

Verzenden jullie internationaal?

Momenteel verzenden wij standaard naar Nederland & België, daarbuiten kunnen wij op aanvraag verzenden. Wij verzenden onze pakketten met MyParcel/PostNL en streven naar een levertijd tussen 1-3 werkdagen. Je ontvangt altijd een Track & Trace code. Het lukt ons vrijwel altijd om de orders dezelfde dag te verzenden, maar de belofte van next day delivery kunnen wij helaas niet maken. 

Ik heb geen order bevestiging ontvangen. Wat nu?

Wat vervelend! Heb je al in je spam inbox gekeken? Mocht je hem daar ook niet binnen hebben gekregen, mail dan even naar info@posie.nl. Dan sturen wij hem nogmaals naar je toe.

Hoe kan ik mijn order traceren?

Zodra je bestelling ons kantoor verlaat krijg je daar een mail van. In die mail ontvang je tevens je Track & Trace code, waarmee je precies kunt zien waar jouw pakket zich bevindt. Soms kan het even duren voordat de status van je pakket zichtbaar is op de Track & Trace pagina. Geen mail ontvangen? Neem even contact met ons op.

Ik heb een bestelling geplaatst, maar wil deze annuleren of aanpassen. Kan dit nog?

Een order cancelen nadat hij geplaatst is, is helaas niet meer mogelijk. Of het mogelijk is om de bestelling aan te passen is volledig afhankelijk van of de bestelling al verzonden is. Is de bestelling al verzonden kunnen wij helaas niets meer veranderen. Stuur een mail naar info@posie.nl met je verzoek, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing.

Is het mogelijk om mijn order af te halen?

In de checkout kun je kiezen voor de optie "Afhalen op kantoor". Deze optie bieden we voornamelijk voor klanten uit de regio. Het afhalen gebeurd op afspraak, stuur ons na het plaatsen van je order daarom even een mail om een afspraak te maken.

BETALING

Kan ik alleen met Paypal betalen bij jullie?

Zeker niet! Wij bieden verschillende betaalmethoden aan waaronder iDeal. Nadat je je gegevens hebt ingevuld in het checkout proces kan je een betaalmethode kiezen.

RETOURNEREN & KLACHTEN

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Hygiëne en veiligheid staan bij ons voorop, lees daarom de voorwaarden goed door. 

Waar kan ik terecht met mijn klacht?

Wat jammer om te horen dat je bestelling niet naar wens is! We zoeken uiteraard graag samen naar een passende oplossing. Stuur een mail naar info@posie.nl, voeg indien van toepassing een aantal foto's toe van je klacht, en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij je terug.

Mijn huid reageert slecht op een product. Hoe kan dit?

Iedere huid is anders en het kan soms even duren voordat je resultaat ziet. We raden altijd aan om een patch test uit te voeren met nieuwe producten, daarom bieden we samples aan via de webshop. Zo kun je gemakkelijk testen of het product geschikt is voor jouw huid en voor het gewenste resultaat zorgt. Stel dat het product dan toch niet is wat je zoekt voorkom je op die manier ook een miskoop. Een patch test doe je vooral om te kijken of je huid tegen het product kan: smeer een beetje op je pols of achter je oren om te kijken hoe je huid erop reageert voordat je het op een groter oppervlak aanbrengt. 

Wij staan achter onze producten en de makers ervan, maar het kan altijd voorkomen dat je huid slecht reageert op een ingrediënt omdat je er (onbewust) allergisch voor bent. Helaas nemen wij geen gebruikte producten retour en is het de eigen verantwoordelijkheid van de klant om te waken over zijn of haar allergieën. Vandaar ook ons advies om eerst een sample te bestellen bij twijfel.

Let op: indien je een toename ziet in puistjes of pukkeltjes hoeft dit niet altijd een allergische reactie te zijn. Een "Skin Purge" vind soms plaats wanneer je een nieuw product gebruikt, waardoor verstopte poriën en talg naar de oppervlakte komt om de huid te reinigen en herstellen. Dit gaat vanzelf over.

PERS, FEATURES & SAMENWERKINGEN

Werken jullie ook samen met influencers?

Wij gaan regelmatig samenwerkingen aan met vrouwen die ons inspireren. Neem contact met ons op via info@posie.nl voor de mogelijkheden en laat ons weten wat je voor ons kunt betekenen!

Werken jullie samen met een agency?

Nee, wij doen alles zelf! Voor PR gerelateerde vragen kan je dus het beste gewoon contact opnemen met ons. Wij staan altijd open voor features en maken graag tijd om eventuele vragen te beantwoorden.