Doorgaan naar inhoud
Posie stopt, daarom shop je alle laatste voorraad nu met korting! Meer lezen over de sale & sluiting? KLIK HIER voor alles wat je moet weten! | Binnen 1-3 werkdagen verzonden!
Posie stopt, daarom shop je alle laatste voorraad nu met korting! Meer lezen over de sale & sluiting? KLIK HIER voor alles wat je moet weten! | Binnen 1-3 werkdagen verzonden!

Informatie & Voorwaarden Sluiting Posie

Het hoge woord is eruit: Posie stopt! Het is tijd voor een nieuwe uitdaging en daarom komt er na bijna 5 jaar een einde aan Posie. Ik wil jullie bedanken voor de mooie jaren, lieve woorden en alle geweldige bestellingen! Daarom start vanaf zondag 31 maart om 17:00 de uitverkoop om alle voorraad te verkopen. Wellicht heb je nog vragen over de sluiting van Posie, daarom vind je op deze pagina het antwoord op zoveel mogelijk vragen! Mis je nog informatie, of heb je een andere vraag? Mail dan even naar info@posie.nl!

   

Voorraad & Prijs

Alle producten die nu in de webshop staan worden logischerwijs niet meer aangevuld/bijbesteld. Als een product uitverkocht is geraakt, komt deze dus niet meer terug op voorraad! Zorg daarom dat je er op tijd bij bent om te bestellen als je bepaalde producten op het oog hebt. Alle kortingen zijn direct zichtbaar op de productpagina, je hoeft dus geen code meer in te voeren in de checkout. Kortingen en prijsverlagingen worden niet met terugwerkende kracht verrekend! Alle aankopen zijn definitief en kunnen niet ingepakt worden als cadeau.

 

Waarom kan ik bepaalde producten niet vinden op de website?

Om het resterende aanbod overzichtelijk te houden en te voorkomen dat je door rijen met uitverkochte producten moet scrollen, probeer ik de definitief uitverkochte producten op onzichtbaar te zetten. Kun je een product dus niet vinden op de site? Dan betekent dit dat deze al uitverkocht is!

   

Verzendtijd

De verzendtijd blijft 1-3 werkdagen! Mocht er een grote piek ontstaan in de drukte en het daardoor iets langer duren om de orders te verwerken zal dit vermeld worden op de website en social media.

  

Rewards & Cadeaubonnen

Cadeaubonnen kunnen natuurlijk gewoon nog ingewisseld worden tot aan de sluiting van Posie, jouw code van je gift card kun je invoeren in de checkout dan wordt het bedrag automatisch verrekend. Nieuwe cadeaubonnen zijn niet meer te koop! Posie Rewards spaarpunten kunnen ook nog ingewisseld worden t/m de sluiting. Vanaf nu is het ook niet meer mogelijk om nieuwe punten te sparen met het plaatsen van bestellingen en/of schrijven van reviews. Niet ingewisselde punten vervallen bij de sluiting.

  

Definitieve sluitingsdatum

Posie zal gedurende maart en april sowieso nog geopend blijven tenzij de voorraad eerder al uitverkocht is geraakt. 1 mei is voor nu de definitieve sluitingsdatum, maar de digitale deuren gaan pas dicht als de laatste orders verzonden zijn.

   

Beauty Consults

Vanwege de sluiting van Posie worden er vanaf nu geen productadviezen op maat meer geschreven via het Beauty Consult. Heb je een vraag over een product? Mail dan even naar info@posie.nl!

  

 

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS